Arrangementer

Ideal Bar:

Torsdag
Kl. 21.00
Forsalg:
70 kr. + gebyr (inkl. koncertøl)
Entré:
80 kr. (inkl. koncertøl)

NovemberDecember

Support: Emma Sehested Høeg

Den 13. december inviterer Ideal Bar Live indenfor til en aften, hvor vi hylder cremen af cremen inden for ny, dansk musik.

Århus-drengene fra bandet NovemberDecember og sangerinden Emma Sehested Høeg spiller live-koncerter i VEGAs Ideal Bar.

NovemberDecember
NovemberDecember er ærlig og insisterende folk. Sangene er på én gang underfundige og vedkommende, og lyden defineres af skrabede guitarer, brusende trommer og stærke korpassager, der samles i energiske og inddragende liveperformances.

Gaffa skriver: “NovemberDecembers fem medlemmer er glimrende musikere, og de mange skiftende strengeinstrumenter medvirkede til at skabe et delikat lydbillede. Alle fem medlemmer sang flotte vokalharmonier [...]. På denne måde kom gruppen godt ud over scenekanten [...].

Blandt andre koncerter har NovemberDecember spillet på SPOT Festival 2012 og til Oppenheimers Eftermiddag 2012 på Voxhall, hvor Ideal Bars booker hørte drengene og øjnede talentet.

Se en video optaget på netop årets SPOT Festival, hvor NovemberDecember fremfører "Save Yourself" live.

NovemberDecember og One Eyed Mule - live, Atlas september 2012
 Gaffa

Support: Emma Sehested Høeg
Emma Sehested Høeg fyldte 18 år i januar, men har været vidt omkring i sit unge liv - både som sangskriver og som skuespillerinde. Nu træder Emma for alvor ind på musikscenen med et ærligt, umiddelbart og selvlært udtryk.

Emma begyndte at tage sin sangskrivning seriøst halvandet år tilbage, hvor hun startede med at komponere sine egne sange. I 2011 spillede Emma support på Sebastian Linds Danmarksturné. Udfaldet var det samme til alle koncerter; publikum blev lagt ned af Emmas sjælfuldhed og uimodståelige charme.

Hør sangerindens nummer "Dirch" HER.

DMF - Dansk Musikerforbund støtter Ideal Bar Live-koncerterne.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.