Arrangementer

Ideal Bar:

Fredag
Kl. 20.00
Forsalg:
70 kr. + gebyr
(inkl. koncertøl)
Entré:
80 kr. (inkl. koncertøl)

Spillemændene

Support: Mads Beldring

Spillemændene indtager sit eget barokke, litterære univers et sted mellem dansksproget rock, jazz og folkemusik - altid med Nicolai Elsbergs karismatiske baryton i front. Nu vender de tilbage til Ideal Bar 14. december.

Kærligheden til den store kunst er central i bandet, og der leges med inspirationskilderne. Blandt dem nævner bandet så forskellige navne som Povl Dissing, Thomas Bernhard, Edvard Munch, Leonard Cohen og Dirty Projectors.

Nørlund-produceret debut
I foråret udgav Spillemændene deres Nikolaj Nørlund-producerede debut-ep, som de kalder Spillemandsbogen.

Dagbladet Information skriver i sin anmeldelse: "Alle medlemmer af Spillemændene studerer for øjeblikket på Rytmisk Musikonservatorium i København. Ep’en er indspillet sammen med Nikolaj Nørlund og er med et godt gammelt engelsk udtryk a marriage made in heaven."

Flot og ildevarslende ødegård
Forfatteren Jens Blendstrup var også meget begejstret i sin anmeldelse på Undertoner. Blendstrup skrev: "Fem numre er måske ikke en herregård, men Spillemændenes debut-ep er en satans flot og ildevarslende ødegård."

Siden udgivelsen er det gået hurtigt med opmærksomheden med koncerter på bl.a. Spot Festival, Copenhagen Jazz Festival og Roskilde Festival.

Netop nu er Spillemændene i gang med at indspille deres debutalbum sammen med produceren Jens Benz (Thulebasen, Iceage, Chimes & Bells). Albummet udkommer i foråret 2013.

Spillemandsbogen (2012):
 Berlingske Tidende
 Undertoner

Live - Roskilde Festival, 2012:
 Undertoner

Support:
Mads Beldring

Til aftenens koncert opvarmer den danske singer/songwriter Mads Beldring, der optræder med numre fra sin debut, Hør nu her.

Albummet er skrevet i en lejlighed på Nørrebro, på et værelse i Brooklyn og i et lille bindingsværkshus på Lolland og udtrykker en blanding af storbyens dunkende uro og landets stille fred med et længselsfuldt blik ind i natten.

Beldring er oprindeligt konservatorieuddannet trommeslager og har tidligere udgivet med bl.a. Källing, Laura Mo og DreamJockey.

Relateret indhold
Se billeder fra da Spillemændene spillede i Ideal Bar i oktober HER.

DMF - Dansk Musikerforbund støtter Ideal Bar Live-koncerterne.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.