Arrangementer

Ideal Bar:

Onsdag
Kl. 21.00
Forsalg:
95 kr. gebyr (inkl. koncertøl)
Entré:
105 kr. (inkl. koncertøl)

Trixie Whitley

Support: Ian Clement

Ny info: Ian Clement er tilføjet som support.
Læs mere nederst.
 
Onsdag den 27. februar får VEGA besøg af den belgisk-amerikanske singer/songwriter Trixie Whitley. Med sin dybe, soulede stemme er den 25-årige sangerinde klar til at betage publikum, når hun besøger Ideal Bar med sit nye album i bagagen.

Vokset op med musikken
Trixie Whitley har det meste af sit liv skiftevis boet i Belgien og i New York, og fra en ung alder har hun spillet klaver, guitar og trommer og turneret med sin far, den berømte bluesmusiker Chris Whitley. Som 21-årig udgav hun sin første ep, Strong Blood, der siden er blevet fulgt op af to mere.

Nu er Trixie Whitley på vej med sit første fuldlængdealbum, som produceres af Thomas Bartlett (Antony & the Johnsons, Rufus & Martha Wainwright).

Albummet får titlen Fourth Corner og udkommer i Europa den 11. februar. Indtil videre kan du høre nummeret ”I'll Breathe You in My Dreams” fra det kommende album.

Stemmen fra Daniel Lanois’ Black Dub
Trixie Whitley er også kendt fra sit samarbejde med den legendariske producer og musiker Daniel Lanois, med hvem hun dannede gruppen Daniel Lanois’ Black Dub efter deres samarbejde på nummeret ”I’d Rather Go Blind”.

Sammen med Daniel Lanois’ Black Dub var hun på scenen i Store VEGA i sommeren 2011 til en meget vellykket koncert, hvor det ofte var Trixie Whitley og hendes store stemme, der var i front.

Efter bandets koncert i Aarhus skrev Undertoner om Trixie Whitley: “Hun ejer Aretha Franklin og Janis Joplins dampende soul, men med sin egen ubestemte ‘dét dér’.”

Nu kan Trixie Whitley opleves, når hun står på egne ben med sit stærke solomateriale og soulede stemme i Ideal Bar. Varm også op med videoen til ”A Thousand Thieves”.

Support: Ian Clement
Med på turnéen har Trixie Whitley Ian Clement som opvarmning. Ian Clement er en del af den belgiske stonerrock-trio Wallace Vanborn, men solo er hans musik meget anderledes og langt mere intim. Her er Ian Clements stil mere singer/songwriter - i omegnen af navne som Mark Lanegan, Dan Auerbach og Edward Sharpe.

Clements debut, Drawing Daggers, udkommer i 2013 – det bliver en plade med masser af sjæl og medrivende fortællinger. Lyt allerede nu til “Little Knife”. 

DMF - Dansk Musikerforbund støtter Ideal Bar Live-koncerterne.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.