Ideal Bar Live

Under navnet ”Ideal Bar Live” præsenterer VEGA livemusik i regulært koncertformat i Ideal Bar.


Scene for vækstlaget og unikke intim-koncerter

VEGA ønsker med Ideal Bar Live at kunne præsentere koncerter med nogle af de mange spændende vækstlagsbands fra både ind- og udland, der i disse år vælter frem. Bands med stort potentiale og talent, der dog endnu ikke har nået et stadie, hvor de kan sættes op i Lille VEGA.

Samtidig giver Ideal Bar Live større kunstnere muligheden for at optræde i nye konstellationer og i mindre og anderledes rammer til unikke intim-koncerter. 

Med sin kapacitet på ca. 200 personer er Ideal Bar Live dermeden scene for både vækstlaget og for de intime koncerter med nærværet i højsædet.

Ombygget til formålet

Den populære bar på hjørnet af Enghavevej blev i efteråret/vinteren 2013 total nyrenoveret, og der er blevet gennemført en opgradering på lydsiden med bl.a. en moderne digital pult og nye højtalere samt monitorer, der sikrer både publikum og kunstnere den bedst mulige oplevelse.

Se Ideal Bars kalender for kommende koncerter i Ideal Bar Live.


Tuborg støtter op omkring Ideal Bar Live og er en vigtig samarbejdspartner i søgen efter at tilbyde bands og publikum gode unikke koncerter på VEGAs mindste scene.